i've got one direction infection



Kan lyssna på den här låten om och om igen! <3

tv-serier

Funderade att jag skulle börja se "ugly betty" ikväll, men så kom jag på att jag ännu inte sett klart : gilmore girls säsong4, vampire diaries säsong2, skins säsong3, full house säsong2, ghost whisperer säsong2, true blood säsong2 och scrubs säsong4... Så antingen ser jag klart gilmore girls, skins eller vampire diaries innan jag börjar med ugly betty, men jag kan inte bestämma mig för vilken?! AAHH, vilka svåra beslut man måste ta ibland...



VS.



VS.


pleppo

Sitter och chillar till nigahigas videor idag! Gårdagen var helt awesome med god mat, många många skratt och flummigt sällskap!

Dagen började med jobb från 10-16 och Bjarne hade åkt till Riga, så jag och Maria var själva i butiken, vilket ledde till en del extra kaffe-pauser!
Kom hem och bytte snabbt om till något lite finare och lite obekvämare. Vi körde i raserfart till Wasa Teater och mötte upp "såådereenda-maffian", då traskade vi till Rosso. Kom dit, käkade och stack. Gick tillbaka till Wasa Teater och nu började kännas i fötterna efter mitt dåliga val av skor. Så skorna tog jag av mig och gick i strumpfötterna resten av vägen. Vi kommer fram och där var det ju folk minsann! Vi stod i en folkklunga och när de öppnade dörrarna klockan 7 var det kaos! Bra platser fick vi iallafall och då avnjöt vi en skrattfest som varade till klockan halv 10. Vi körde hem och ställde iordning. Alla kom till oss, vi snackade och spelade poker. Några stack vidare och de trötta lämnade kvar.

Där har ni gårkvällen, väldigt förkortat.


chipmunk gone wild

Sitter hos Karo och chillar, planerar lite inför halloween och såna grejjer!
Karo räppar som bara den! X)

trött

7h data idag och till sist en matte lektion, det kan ju inte vara mänskligt. Känner mig jätte konstig nu, mår inte illa men känner mig riktigt tom i huvudet. 
Om det slutar att regna ska jag åka och hälsa på Karo också, som varit hemma idag. Imorgon blir en trevlig och spännande dag på alla sätt och vis! Berättar mer senare! 

Regnar idag gör det också...

Tumblr_ltq4wiofhm1qgjhr2o1_500_large

weheartit

fyfan för alla papper

Har data-lektion och har organiserat ca. 174343 tusen papper. Nu ska vi fortsätta med att skriva helt ointressanta och onödiga saker på word, printa ut, spara och sortera. Helt skojj, joo.


gudmårning

Sitter i skolan, har GH-timme, jag är trött..

Godnatt!

Nu ska jag se ett vampire diaries avsnitt och sedan krypa till sängs! Godnatt!


cupcake kursen

Ska bara kasta in lite bilder till er!












marco polo

Nu kommer man äntligen hem, fick ju som sagt sluta 1 idag, jag och Bella stack dock lite tidigare. ;) Så då satt vi på mäkken en bra stund och sedan trögade vi igenom butik för butik. Satte mig vid HH-café för att plugga bokföring, men min tidning var 100 gånger intressantare så jag läste den. Har idag dragit med mig hem dessa prylar!







Älskar den här filmen! När jag hittade den för bara 5€ tvekade jag inte en sekund!

Jag kom på att resten av min Tuuri shopping är mest filmer och kläder, så jag kommer inte lägga upp ett skillt inlägg till med bara de inköpen, istället kommer det lite nusomdå!

Nu ska jag ta tag i en "Företagets verksamhet och affärsidé"- uppgift som borde varit klar för läääänge sen!

juridik

Sitter på juridik lektion. Får sluta klockan 1 istället för 4 idag! Så det blir lite plugg efter skolan och sedan in till stan med Bella en sväng!

Om ni vill veta om cupcake kursen klicka HÄR!!

Och snart är det halloween! Måste ju vara den trevligaste av alla högtider, synd bara att man aldrig firar ordentligt...

Tumblr_ltk1jzl6fm1qhxd16o1_500_large

godmorgon

Då var man tillbaka igen... Sitter i skolan med Jenni. Idag kommer jag hem sent, har nämligen en cupcake-kurs att gå på klockan 18. Så jag och Karo sticker till Smesby efter skolan. Får se vad det blir till, har inte allt för stora förväntningar, men hoppas på att få lära mig något nytt! Ska iallafall ta bilder! Innan jag sticker på fler lektioner ska ni få ett litet trevligt vecko-schema som jag ska försöka hålla mig till denhär veckan!

Måndag : Cupcake-kurs
Tisdag : Marco Polo eller annan trevlig pizzeria med familjen
Onsdag : Volleyboll
Torsdag : Plugga MATTE + Städa + Baka
Fredag : Chill, planera in något skojj, Idol
Lördag : Pleppo Live + Rosso ;)
Söndag : Zumba + Yoga

Haveacupcakea_large


shopping 1











NICE HUH?! ;)

Mer kommer senare ;)

gotta be you


tuuri

En bild på vår kundvagn! Vi handlade tillsammans närmare 20 filmer, jag 8 st, Karo 3 st och Anton 6 eller 7 st :)
Köpte även födelsedags presenter till Moa och Ida. Och annat smått och gott. Ni ska få ordentligare bilder senare ikväll!


Godmorgon

Sitter och lyssnar på musik och ska snart starta sims! Bara käka först. Ska och käka middag till mommo i eftermiddag och ikväll kommer Karo hit! :)
Imorgon blir det tidig uppgång till tuuri! Ska shoppa så min plånbok värker!



älskade telefon kamera

Har tagit lite bilder under den senaste månaden med den fruktansvärda telefon kameran. Tänkte dela med mig av de finfina bilderna!



Random ego-pic



Har väntat på bussen en heldel



Fika vid "Görans"



Hög-teknologiskt vid jobbet! ;)




Dimmit (är det ord?) väder har det varit också!



Gårdagens outfit





Ljus!

Nu ska jag se några avsnitt Gilmore Girls och sedan krypa till sängs!
Godnatt!




one direction LOUIS TOMLINSON

Louis Tomlinson













horrible bosses

Becca var hit och hälsade på idag, ser ju henne allt för lite! Vi chilla med film och musik. Horrible Bosses var en av filmerna vi såg, och den var ju väldans trevlig!
Nu ska jag continue whit the chillin!



8/10 poäng ;)

mysteriet på kyrkogårdsön

Idag steg jag upp vid 10 tiden och såg på "Vampire Diaries" (gotta love that show), sedan dess har jag bara chillat vid youtube och nu ska jag se på film!

Länk till Dagens heting!

random

Påminner er om Random Bloggen! Börjar lägga upp fler och fler skojjigheter där! KOLLA KOLLA

Klicka på bilden för att komma direkt dit!



Kan ju också meddela att Dagens Heting kommer att återupptas på den bloggen, inte min!

update

Bara snabbt ska jag berätta om mitt extremt hektiska och upptagna liv! Har spenderat gårdagen + morgonen vid Jessika, vi har inte gjort något vettigt (som vanligt) och idag ska jag spela sims3! Det är great med höstlov!! Ha det gott eller nått (hehe see what I did there?, ok lame som vanligt) ADJÖ



btw, like my new nails? ;)

igår

Ursäkta för de o existerande blogg inläggen igår. Jag hade ganska så fullt igår, först vare skola till klockan 14.20, egentligen till 15.45 men gymnastik lektionen blev inställd kan vi ju kalla det... Sedan blev det stan med Karo och Bella. När jag kom hem lite före sju kom jag på att volleyboll började prick sju. Så då var det bara att packa ihop sig och fräsa iväg! Efter 2h volleyboll vare skönt att bara krypa till sängs och sova!


gounatt

Nu ska jag krypa till sängs! Kvällen har bestått av musik och top model! Not to bad med andra ord, imorgon blir det att börja 10 och så får vi se sedan när jag kommer hem!


dag 10

Songs for every mood

Happy Song

Hur härligt störd är inte denhär sången? Och hur söt är inte Conor?



dag 9

skippar dag 9

Tar dag 10 senare idag ;)


dag 8

Mål på kortsikt

Att inte spendera allt för mycket pengar på små skräp, men det funkar inte så bra.. ehee

dagens heting?

Funderar på att ta tillbaka "dagens heting" och jag ska också fortsätta med listan!



time out

Sitter och taggar inför sista veckan innan höstlovet, ska bli skönt med en hel vecka! Har ju innan bara haft två dagar+helgen. Har inga planer inför kommande vecka, men höstlovet är redan fullbokat!
Igår var jag ju till Emilia och hälsade på, hade inte sett henne på år och dar så det var jätte trevligt, kvällen bestod av prat, film och mat. ;)
Nu ska jag chilla till time out!



En del av dagens alla smycken, ska lägga in lite bilder från idag sedan, så då kommer fler smycken! ;)

horrormovies

Sitter och ser på idol medans jag har skräck-filmer på nedladdning! Laddar upp för morgondagens skräckfilms - maraton som kommer äga rum hos Emilia! :)

Nu ska jag återgå till idol, vet ni någon bra skräckfilm så tveka inte att komentera hit dem!


nää, data, igen?

Sitter i datasalen, väntar på att åka in till stan, ska bara handla lite smått. Egentligen helt onödiga saker, men såg dem i morsse och blev lite små kär. Ni få se ikväll! Nu ska jag ägna lite tid till mina vänner J.D. och Turk! ;)




if this song was a potato it would be a good potato



Så grymt fin låt!

asian F

Har nyss sett det nyaste avsnittet av glee "asian F" och jävlar vad bra det var! Ska inte kasta in några spoliers hit nu för jag hatar när folk gör det, men en "promo" kan ni njuta av om ni inte sett det ännu! :)


dag 6 & 7

Min bästa vän & Någon som har stor inverkan på mig




my second home

Är hos *rubrik* = karos
Vi har varit ute ikväll, bara gått omkring och pratat. Om allt mellan himmel och jord, nästan. Mysigt!
Imorgon väntar ännu en jobbig dag, 7h data. Låter ju roligt, men efter 45 min på facebook har man liksom inte så mycket mer att göra...
Sedan kommer jag hem och då blir det m&r passning.. Yihaa..
Galet skönt att spendera kvällen/natten här, behöver verkligen komma bort från the kaos place ibland..

wazzap

Har spelat sims3 och sett på 2 & 1/2 men idag... It's great to be sick.. Haha, nämen imorgon blir det skola minsann! Och ikväll volleyboll!



Funderar på att färga håret svart, eller iallafall riktigt mörk-brunt! :)

sweet sisters and sweet brother

Sitter och har det riktigt mysigt med tha syskon, vi ska se på film och sedan göra dem klara för natten! :)




dag 5

En bild på en plats jag varit (i sommar)

Fick bli en bild från villan, denna bild e tagen från VÅRAN sten! Ni förstår antagligen inte vad jag menar, men det behöver ni inte göra heller. ;) 


juridik

Sitter i skolan och har tandvärk. Uschh. Idag ska jag hem och ta hand om Moa och Rasmus, mamma ska på kurs och pappa är i göteborg. Hela veckan kommer nog bestå av barnpassning, plugg och sims3!
Ett stort plus till denna dag är att det är riktigt typiskt höst-väder idag! Gotta love hösten!

Dscf9930_large

dag 4

En vana jag önskar jag inte hade

Jag biter på naglarna... AND THAT'S NOT GOOD!

köttsoppa

Sitter och dödar minuter i datasalen. Har haft en modde-lektion, som sög.. Skiter i lunchen idag, är inte hungrig och köttsoppa tilltalar mig inte.


gonatt

Nu ska jag krypa till sängs, en extremt jobbig dag väntar imorgon...



o vad fin kvalite!

emil elton


dag 3

bild på mig och mina vänner

ack så vackert






Godmorgon!

Igår kväll fastnade jag framför tv:n! Först såg jag ut säsong 3 av Beverly Hills, sedan såg jag "pahat pojat" och tillsist såg jag lite med mamma också!
Idag fortsätter min chillan-helg. Jag ska spela sims3, städa och om jag orkar måla klart!


dag 2

Meningen bakom mitt bloggnamn

Åse Berg -Å = seberg

lätt som en plätt

Dum Av Dig

E så jävla färdig nu, det har varit fullt i butiken idag. Fick också veta att Anton varit och kört i dik igår kväll, då fick jag ju lite halv-panik och messade honom på en gång! Tack-å-lov var han ju okej, inget brutet och han slipper hem från sjukhuset imorgon!

Nu sitter jag och lyssnar på idol-klipp och ska bara chilla ikväll!



RSS 2.0