fina vädre här

trevligt att ni kikar in, fastän jag inte skriver. Här är vi sjuka och det gjorde att vår tammefors-resa nästan blev inställd. Men bara nästan, pappa och Ida stannade hemma och jag, Karo och mamma for iväg. Fick med mig hem en heldel, och nu skruvar jag fast den enda hyllan jag fick hem igår! Resten av inköpen var bara småsaker, ni får bild på allt i slutet av veckan! Nu ska jag gå och skruva klart! Ha ett forsatt trevligt sportlov!



lite över 1 år sedan dethär! Har haft jätte fint väder hela lovet, hittils.

bloggpaus

Tar en liten bloggpaus, kommer inte ha tid under sportlovet. Har en heldel planerat så, men jag ska försöka ta många bilder också ses vi med en rejäl bildbomb i slutet av nästa vecka! Kanske får ni någon uppdatering ibland, men jag skulle inte tro det! Men ha ett jätte skojigt sportlov nu alla!

this party is WICKED lame

Har prov i excel imorgon och borde egentligen gåigenom basics men fuck that! Provet kommer ju ändå gå åt helvete. Har idag chillat vid Karo, skämt ut mig inför hennes släkt och ja, käkat bulla! Har köpt skor idag också, fan asså.. Borde inte vara tillåtet att jag har ett bankkort. Imorgon lämnar nog det hemma.

Här får ni en liten bildbomb.
 





















Nu ska jag krypa till sängs! Godnatt på er!

stackars lärare

Ingen lyssnar, i två timmar har han pratat om HTML och... Ja vafan allt som hör till det. Själv sitter jag och uppdaterar länkarna! Kika in där!



Miss my long hair sometimes!

ed sheeran



Älskar den här låten och videon till max!

limited edition

Börjar idag 11:30 men nog måste jag ju stiga upp vid klockan 7 för det! Stack iväg med bussen till stan klockan 8 och nu sitter jag i skolan och ska fixa på en uppgift. Imorgon börjar jag 12:20... Då ska nog fammo föra mig för att vara i stan från klockan 9 är inte så himla lockande när man inte får shoppa!

Testade idag på den nya marabou - saltlakrits.. Inte kanske något för mig, men den var ju inte äcklig iaf!


sjuka omeglebrudar

Jag och Karo har haft det ganska tråkigt så vi har suttit på omegle och skrämt folk... Ska snart börja dra mig hemåt, vill ju inte missa familjen annorlunda!
Favorit låten på repeat!lololol


fint väder

Solen skiner in genom fönstret och persiennerna (stavning?) och bländar mig som bara den. Tycker ju egentligen inte om "fint väder", men när jag kommer hem ska jag nog ut och åka pulka, fotografera och dricka lite varm oboy sen när jag kommer in!
Har nu "Nätpublikation" och har planerat en hemsida. Den blev ju inte så grymt fin, men det var ju bara en planering!







Typ såhär fint är det nu! WeHeartIt bilder!

Men nu ska jag gå!

dansa med oss

Det kan nog inte blir bättre än såhär..


melodifestivalen

Sitter och ser på Melodifestivalen från svtplay och jaa, änsålänge skulle jag nog inte ha röstat på någon. Idag måste jag städa, när jag vaknade imorse vart jag nästan rädd. Jag slapp ju knappt ur rummet, har ingen aning om hur jag slapp in igår.
Men nu ska jag återgå till Melodifestivalen!

skitsnack

Skoldagen har väl varit åthelvete. Efter lunchen började jag må illa, men höll ut i några timmar. När skolan var slut mådde jag så skit att jag inte skulle klarat åka hem med bussen, så pappa fick hämta mig! Kom hem och somnade efter en liten stund. Sov till halv 7 och när jag vaknade var det som om jag inte varit sjuk alls! Käkade tacos och har hängt med Ida hela kvällen! Blir jobb imorgon och på kvällen åker jag och firar Emilia, Fia och Madde! Ska bli riktigt nice! Men nu ska vi spela skitsnack! Syynes!



Jag igår vid H&M


utvärdering

Har utvärdering nu av 4 perioder marknadsföring och kundbetjäning. Satsar på 3:an såklart!

Update: Och trean blir det! Fyfan vad nice!


tv4nyheterna

Suttit i några timmar och fixat med Idas Ipod som jag snattar imorgon! Ska nog börja krypa mot sängs snart, är förbannat trött + att jag börjar 8 imorgon... Helt jäva amazing..



Såhär intresserad ser jag ut när jag tittar på nyheterna.. Och ja, min TV sitter liiite för högt upp på väggen...



Vill ha mera Battery.. Typ Nu! (Ignorera min crazy-look)

Menmen, gonatt på er.

-


snö

Efter middagen gick jag ut för att skotta snö. Sedan kom Jessika och vi traskade iväg mot "pettnishåle" och väl inne käka vi glass!
Nu måste jag läsa på periodens sista prov!


prov prov prov

Har skrivit ett prov idag, har ett lite större om några timmar och för tillfället jobbas det på slutarbetet! Jobbigt värre!
Återkommer ikväll!

försenade bilder

I skolan - Ni får ju fritt avgöra om ni tycker att vi gör något vettigt på lektionerna, eller om vi bara är dumma i huvudet.









Shopping - Antagligen shopping från några veckor tilbaka, men här kommer bilder iaf!










Bakning - Cupcakesen som jag och Karo bakade tills idag!







Jag Idag



Ojojojj, så här mycket bilder har ni ju inte fått sedan REA shoppingen! Förhoppningsvis blir jag bättre med att lägga upp egna bilder, men som sagt, förvänta er inget. Då blir ni inte besvikna!
Godnatt på er!

vändagen

Igår blev det ganska mycket shopping i stan med Malin. Fick hem en ny plånbok, en telefongrejj, lite små vändags presenter till syskonen och så Skins så klart!
Kom hem och tog mig en tupplur och sedan gick vi in till Fammo och Bjarne för att fira Bjarnes födelsedag. Käkade tårta och sedan gick vi hem tillbaka. Då startade jag och Ida upp skins. Och satt där i någon timme. Och så var den dagen slut.

Idag blir det att åka till församlingshemmet på bytar-dag! Vi blir väl inte så många, för alla har typ hoppat av? Men får ju träffa gudmor och så blir det lite fika och det är ju alltid mys! :)

Eftersom jag fortfarnade suger på att ladda upp mina egna bilder, får ni nöja er med WeHeartIt en tid till!

390567920_cc2acef52d_large_large


battery o. cupcakes

Igår bakade cupcakes vi till bytardagen, käkade nästan upp hälften för de var såå goda! Började nyss lektionen, men lärarn har inte dykt upp ännu, så det blir väl en lite kortare dag idag! För engelska lärarn är också borta. Efter skolan blir det subway med Malin och ikväll blir det plugg!
Råkade köpa "Skins, season1" från TopTen idag! Ojojj, men det bara blev så, inget man kan göra åt det nu!

Tumblr_lr0p2xbx6x1qdk1o7o1_500_large

Tumblr_lvzu58iayo1qewbjoo1_500_large

195920_1652094658073_1108216301_1364814_8035625_n_large

Kanske den bästa serien!

älskade söndag

Blev ganska tidig uppgång, för att vara vi. Käkade frukost och gick ut i pulkabacken en stund, men vi bara föll så vi gick intillbaka. Så blev det "Ghost Whisperer" och en promenad från shell. Packade ihop och stack hit (till Karo).
Vi har testat på kivisorbet, men det blev en stor flopp och senare ikväll ska vi baka till vändagen!
En galet bra låt som har fastnat!

fre-lör

Igår var jag till smesby och gick på loppis med Ida, hittade till mig "Livet enligt Rosa", kanske inte det första jag tänkte mig köpa men nu blev det så. Och från stan en cupcakeskål, fast den betalde Rasmus (för det var han skyldig mig, efter att ha söndrat min förra) och så små coctail gafflar. Sedan stack jag till Karo och stannade där tills jag blev hungrig, heh, då for jag hem och såg på "The Voice Sverige" och sedan "QX gaygalan".

Idag har jag jobbat somvanligt och ikväll kommer Karo hit, då blir det melodifestivalen och så wii!


biggest loser

Gokväll, har spenderat kvällen i mina skolböcker som omväxling, men har ändå hunnit med ett avsnitt Glee. Resten av kvällen ska jag städa mitt "soffbord" (ser inte vilken färg det är snart, har så mycket grejjer på det) och se "Biggest Loser" som kommer senare ikväll.
Imorgon börjar 8 och det är ju mindre trevligt, men får sluta 2. Så då drar jag till gymmet för sista gången, och lämnar in kortet på samma gång! På kvällen får jag träffa efterlängtade Karo och se om hon är någo brun!
Har idag också fått se nästa period och om den blir som jag tror kommer den vara helt awesome! Me gusta knappt några lektioner!

Men nu ska jag påbörja städningen!



tja fan

Har lektion, bloggar ju typ bara i skolan nuförtiden.. Orkar inte sätta på datorn hemma, och telefonen failar så den går det inte att blogga ifrån. Men jaja. Igår fick jag gjort enhel del! Dammsugat, rensat ur garderoben och så såg jag en film jag haft i mina ägor en bra stund men aldrig orkat se.
"The One" hette filmen, ville bara se den för att Josh Hartnett spelade huvudrollen. Själva filmen var väl inte så bra, men inte var det ju den sämsta jag sett!



6/10 poäng av mig

dagens planer


prov

Har nyss anmält mig till ett data prov jag inte gjort, som vi hade innan jul.. Nu får jag det gjort innan sportlovet istället för efter, det är great! :)
Nu ska jag följa med på lektionen, och låstas vara intresserad!

tröjan du hatar

Vill hem nu! Slutade för 45 minuter sedan, men väntar på pappa ska komma efter mig. När jag kommer hem ska jag och Ida fixa middag! Blir nog riktigt bra, vi ska testa en ny grejj! Så ska vi göra efterrätt också, men har inte kommit på vad ännu! Vi får väl se hur det blir!



Så var man fast i denhär låten också!

på lektion, allt som det ska, vi gör ingenting

Pray for something else

True Story..

"Na na na na na na na na"

skola eller?

Sitter på lektion, men vår lärare har gått sin väg, så nu sitter alla på fb och 9gag..
Började morgonen med gym i 1h och sedan mötte jag upp Emma på frukost! Slutar 2 idag, tar högisbussen hem och så blir det att se "supernatural" med Ida resten av kvällen. Upptäckte denna underbara serie igår och kollade nästan halva första säsongen.. Kunde inte sova sen, jävla BloodyMary...


pyjamas dag

Har kollat tv hela dagen, nu inväntar jag Becca! Igår bestod programmet av Melodifestivalen, jobb och så kom Jessika hit en stund.
Ska städa och träna lite ikväll också! Får se vad jag hinner med!

the voice

Ligger i soffan och ser på the voice i rummet. När det är slut blir det väl en film och sedan natten. Imorgon blir det jobb som vanligt och sedan på kvällen träffar jag kanske Jessika en sväng. Men nu ska jag återgå till tv:n!


-25

Börjar 8 idag. Så det blir marknadsföring i två timmar och sedan att planera skyltfönster i 4 timmar. Blir absolut inget speciellt ikväll, bara chilla hemma och gymmet innan det. Kanske lite spontan shopping också? Så blev det igår iallafall. Fick med mig hem "Cougar Town" säsong 1 och 3 par örhängen! 
Men nu ska jag börja söka mig till klassen!

 Tumblr_lydz5aiwcx1qlnyjco1_500_large
weheartit

HIMYM

Ursäkta för urkass bloggning. Men HIMYM har tagigt över mitt liv, har inte varit i skolan idag. Men inte pga den underbara serien, har faktiskt mått riktigt illa. Imorgon blir det skolan igen, och så ska jag träffa Emma på kvällen! Tycker BTW Karo skulle få komma hem snart! Saknar ju henne jättemycket!

Oack så fin bild på oss!



Godnatt på er nu!

RSS 2.0