hur man skakar hand

Fick lära oss på kundbetjäning idag hur man skakar hand..


film

Hur Många Lingon Finns Det I Världen?



Super mysig film! 8/9

mot emmas

Spenderar kvällen med trevligt sällskap istället för sims och skins... Behövs ju det också! :D



bye bye

jobbet

Har haft en liten presentation om jobbet, dock så lyssna ingen... Hehe, jag lyssnar inte själv heller nu när andra har sina presentationer. Men lärarn bryr ju inte direkt sig heller..
Har bokföring i två timmar efter dethär, great! Bara massa papper och sån skit... ajaa...




unfriend you


dagens inköp 1



HÖRLURAR!!! Som jag har längat!

-

Sitter i skolan (igen) och chillar, har företagsverksamhet, vi sitter på facebook. De e skojj. Efter skolan sticker jag till stan och shoppar nya skor och hörlurar.


kniven mot strupen

Haha, roligaste restaurang-programet på länge!!


i brist på ett liv



Jag sitter och ser på programet "true talent".. Fy vad det är dåligt...
Ska göra en trevlig beställning från cdon ikväll! wihoo!

usch för möte!

Mötet var helt på finska... Endå lyckades jag anmäla mig till något som jag ännu inte har på klart vad det var... Attannss, detta bådar inte gott....

great

Fick börja ännu en timme senare, alltså tio istället för 8. Så dagen består av tre lektioner och ett kort möte! NICENICE!!


chill

Började en timme senare idag, pga personalmöte! Men nu sitter jag här i skolan endå. Ska kolla efter smycken, kläder och annat skoj att beställa! Slutar vid två tiden tror jag, men det är inte säkert, för jag ska på ett möte klockan två och vet inte när det slutar.



random

dagens inköp



Från Anttila


ny mobil? nej...

Jag hade tänkt köpa ny telefon idag, men priset var inte vad jag trodde så det fick va. Nu sitter jag och ser på FullHouse! :D


NERD FOREVER

Sitter i skolan nu, vi börjar om 10 minuter.. Jag har tråkigt, ser på tgp musikvideor. Längtar till klockan 15.45! Vill sluta nu, fastän vi inte ens börjat... !



Cameron Mitchell... oj jävlar asså! ;)

va fan?

Ni verkar dras till ordet "bloggpaus"? Haha, har fler besökare nu än när jag bloggar på riktigt. Men jag ska inte göra er besvikna (vem kan jag mena?), så om ni återvänder senare idag får ni er ett inlägg eller två! Ska va i skolan till 15.45 idag och efter det ska jag in till stan med pappa och handla en ny ....?  Ni får se sedan, om jag får den köpt vill säga.

Ha en mysig dag, nu ska jag snart hoppa på bussen och åka till simhallen innan skolan börjar! :)


nänänänänäänäänää ZOEY

Haloj. Äh, har inget att säga egentligen... Tror jag ska ta en liten paus... Har ingen blogglust... ADJÖ! I'll be back when I'll be back!


ledit

Slutade 12 idag, åkte in till stan efter busskort och gick sedan till busshållplatsen! Och nu är det LEDIGT! Eller, jag jobbar ju imorgon... Men först klockan 10, så jag hinner sova till halv iaf! Ikväll åker jag till Karo och chillar! Blir väl en riktig trevlig nerd-kväll med Glee och spel som vanligt!



Ha en trevlig kväll!

nerd

Har beställt hem 4 spel till mig! Fick dem idag har spelat ut två redan, hehe! Det var Starshine spelen, fick ett gratis så allt gick på 8.80 !



Nu ska jag upgradera min nerd-status och spela sims på facebook! TackåGonatt!

juridik

Sitter i skolan, chill här. Kommer hem vid fyra tiden idag och då blir det att städa. Jag brukar aldrig städa när jag säger att jag ska, men fan nu måste jag göra det! Ajöö

weys

Sluta 11 idag, det var jävligt nice! Traskade in till stan och käka på mäkken, sedan satt jag vid busshållplatsen i 35 minuter...









haha, jag har gaanska tråkigt!

chill på grill

For till stan och traskade omkring där en stund, träffade på Malin och vi gick och käka lunch på subway. Gick även in till citymarket för att köpa tuggumin! När vi kom ut därifrån blev jag anklagad för stöld av en rädd icke-svensk-pratande vakt och sedan var det skolan som gällde. Fick ta ID-korts bild och hänga med på ett par extremt långtråkiga lektioner. Fick papper i massor och sedan var det att dra in till stan igen för att köpa en mapp dessa nya papper skulle placeras i. Nu sitter jag och försöker hålla ögonen uppe för jag är extremt trött! Tänkte kolla en film, SATC2 kanske!



Ha en trevlig fortsättning på dagen! ;)

sovmorgon

Börjar varje morgon denhär perioden klockan 8:10 men idag får vi börja 12:15. Ska åka in med Ida om femton minuter för det går ingen annan buss innan 14 och då är jag ju liite försenad. Ska trampa omkring i stan, käka lunch och handla en mapp innan jag börjar gå till skolan! Bra plan? Jajja!



neej, jag är inte alls lik-blek ! jävla webcam

-

Somsagt, första skoldagen... Är så jävla trött nu ska käka och sedan kasta mig framför skins! Adjö!


skolstart

Imorgon börjar skolan för min del... GREAT... Är jävligt trött, har känt mig spy-färdig hela dagen och mitt rum ser ut som skit! Så ikväll måste jag städa, duscha och lugna ner mig med ett skins avsnitt! Okej, det sista kanske inte är så nödvändigt, men de två första är! Ska också kolla så att allt är i ordning tills imorgon. Jag behöver väl stiga upp vid 7 senast, vi åker iväg kvart över 8 och kvart före 9 ska jag träffa Jenni vid huvudingången... Sen får jag bara se vad dagen för med sig. Ska berätta allt när jag kommer hem då! Men nu ska jag börja med kvällens måsten, dvs ett skins avsnitt! ;)


tgp - signed, sealed, delivered i'm yours


zack & cody

Har jobbat sista sommardagen idag! Nu kommer det fortsätta med lördagar only. Karo kommer hit ikväll så det blir väl film och glee antar jag!

jobb

Steg upp halv 10 och körde från Jessikas till jobbet, har varit där tills nu. Ska åka in till stan en sväng! :)



älskade webcam!

lalallalalalalallla

Dissar konstens natt och chillar i norra vallgrund istället! :D

please don't leave me


it's food time

Kom nyss hem från jobbet, väldigt chill dag idag! Har mest suttit och läst faktiskt. Fick utläst boken "Vampyrens Märke" och nu får jag börja på forstättningen "Sveket", men inte ikväll! Har planerat in en sims och skins kväll ikväll! Så nu blir det chill på hög nivå!


glee

Har varit till Karo ikväll och sett på Glee! Nu ska jag bara ta det lungt resten av kvällen!


true colors

Har spenderat de senaste 20 timmarna hos Jessika med Rebecca! Vi har sett lite skräck och varit på picknick med mera.

Jessika övertalade mig att se "The Hills Have Eyes", vi snabb-spolade igenom den. Då var den plötsligt inte lika läskig!





Och Ace Ventura la vi på att somna till!

Har inga planer för ikväll, blir väll kanske bara chill? Måste ju upp till jobbet imorgon!


horror movies

Sitter och laddar ner skräck-filmer! Har ni några tips är det bara att lämna en kommentar!

Har dessa redan!



och



Midsommer har jag sett redan, men vad jag minns var den bra! :)

men som sagt, tips på skräck?

more of tgp


Jag kmr nog inte sluta lägga in videor med TGP innan det är slut! Och kanske jag inte ens slutar då? ;)

skins

Tumblr_l5dmvkn5pp1qcyntwo1_400_large

268300_10150320932465466_658855465_9488850_7952777_n_large

1256129857328_f_large

Tumblr_lauldasxk81qa3jido1_400_large

Skins-3-skins-17302913-500-250_large

haha - dagens frisyr!

Välgjort, kreativt och jag gjorde det helt själv! Tro det eller ej! hahah
Sitter hemma hos Karo och möglar, hon ska åka bort så de för hem mig på samma gång. Jag körde inte hit igår för det regnade och jag ville inte bli mer sjuk..
När jag kommer hem ska jag städa lite och sedan kasta mig framför Gilmore Girls eller Skins. Har inte bestämt mig ännu.
Men ha det bra!

cameron mitchell - blackbird




i changed my mind

Jag slänger upp bilderna nu från stan och vad jag handlade där! Bara så att jag får det ur världen! ;)



Innan vi for iväg.



Ny skol-väska



Kalender , ska dock göra om den.



GLEE

Köpte inte så mycket mer, inget som är värt att visa iallfall... Och då kan ni ju tänka er vad det kan vara, för tydligen tycker ju jag att min nya kalender (som inte ens är så värst fin) är värd att visa... Patetiskt.. ;)




*happy face*

Tog mig till jobbet imorsse fast jag inte kände mig 100% frisk, och det gjorde jag rätt i! Nästan inga kunder har det varit och jag har mest suttit och läst på kontoret! :) Väldans chill dag idag med andra ord! Snart blir det mat och efter det kör jag iväg till Karo för att inleda ett glee-maraton!
Jag köpte nämligen första säsongen av glee i torsdags när jag var till stan! :)
Ni ska få bilder på allt jag köpte, men inte idag!

sjuk

Har feeeebeeeeeer........................ Jag e på skit humör och jag missade jobbet idag... Förhoppningsvis kan jag åka till jobbet imorgon... Men det tvivlar jag på..

-

Som väntat har jag varit väldans trött och seg idag.. Har hostat hela dagen och tänkte faktiskt somna vid jobbet... I stan fick jag handlat i princip allt jag skulle ha. Nu ska jag gå och bädda ner mig i soffan och titta på GILMORE GIRLS ! :)  Godnatt!


Scrubs

Ligger och tittar på scrubs.. Kan inte somna.. Har druckit alldeles för mycket battery idag och när jag såg Harry Potter somnade jag också, så det var ju kanske inte så bra. Jobbar från 9 imorgon och jag vet inte hur jag ska orka mig upp om jag inte somnar snart... Har en jätte irriterande hosta också..

tyler Ward


Mobil-inlägg

Sitter och tittar på Harry Potter3 för tillfället. Har i inte orkat blogga ordentligt, så ni får nöja er med små snabba updates. Imogron blir det nog inte bättre heller. Jobbar till tre och åker sedan inn till stan med Karo :)

hejdoo

Nu åker jag till Norra Vallgrund med Emma och hälsar på Jessika! :D


dagens heting (till JESSIKA)

Michael Trevino



Med i Vampire Diaries!

keep holding on

Har varit till Emilia idag. Vi umgås ju allt för lite! Trevligt hade vi, såg SATC. Länge sedan jag sett det! Har nyss sett klart det sorgligaste avsnittet hittils utav "The Glee Project" och nu ka jag redigera lite bilder, ska också göra ett jobb-schema ikväll.





Cameron Mitchell - föredetta deltagare av "The Glee Project"... *sadface*

Ha en bra kväll nu allihopa! :)

this is me today





bra bild, jo tack!

Nu ska jag börja söka mig till jungsund och träffa Emilia! :)

no

Cameron

Nu fan måste Damian vinna... Annars...

RSS 2.0