tgp

Har chillat med Malin och Bella hela eftermiddagen, vi har käkat mäkken-middag, kollat tgp och bara snackat. Nu ska jag se HIMYM resten av kvällen, borde ju nog egentligen reda upp alla grejjer, men det kan nog vänta en stund till!

Gonatt på er!

godkväll

Det var inga spöken.. En viss Rasmus hade varit i farten bara.. Synd att han söndrade min fina krisall blomma... Men pappa fixar han!

Har nyss sett den mest konstiga lovestoryn ever. Den hette "Say It Isn't So", någon som har sett den? Det tycker jag inte ni ska slösa tid på om ni inte har gjort det redan. Den var riktigt dålig.

Annars idag har jag varit ute med alla syskon och fotat. Vi gick ut på en "lång promenad" i skogen och snödrivnorna. Fick bära Rasmus en bit också. Ni kanske får bilder på det sedan, nu ska jag läsa lite engelska och städa upp här!





Verkligen en skit dålig film! 3/10

spöken?!

Sitter och myser i min soffa och märkte nyss att min högtalare har dragits från väggen och alla saker jag hade på den är på golvet brevid... Antingen har Moa och Rasmus varit i farten eller så spökar det något extremt här... Jag förstår inte?



Spöken?

Eller dessa två?


mot Linus

Har jobbat idag, var ganska fullt hela tiden förutom de två sista timmarna. Fick läst 4 tidningar och 3 kapitel av min bok! Nu har jag chillat i mitt nyinredda rum! Det är helt awesome! Ni kanske får en bild, om jag orkar! Men nu ska jag in till Linus och fira honom! Gokväll på er!



bild i repris

gokväll!

Kom nyss hem från Daniel och Emilia. Innan de käkade vi på Rax och jag spenderade en timme på gym. Riktigt skönt! Nu har jag nyss skrivit klart en raport om prissättningssystem och ska skriva några prisslappar till. Sedan blír det natten för min del!



oo vad mysigt med cupcakekudden och zayn i bakgrunden! Nu sover jag gott minsann!
Godnatt!

konsumentskydd

Började 10 idag, så jag gick omkring på stan med Malin lite innan skolan. Fotade prislappar och sånt! Efter skolan blir det gymmet i någon timme och sedan käka ute med familjen. Till kvällen åker vi och firar morbror Daniel och hans sambo Emilia som båda har fyllt år. Sedan blir det att ta tag i lite läxor och små projekt. Men nu ska jag försöka hänga med på lektionen.

Skulle gärna åka hem och sova några timmar..

K_186269465_large

cupcakes ftw

Har bytt påslakan! Älskar det nya!


ledig

Hade ledig dag idag! Så jag hade planerat :

1. Städa
2. The Sims
3. HIMYM
4. Träna
5. Pyssla ihop några födelsedags kort!

Meen, eftersom jag steg upp för en timme sedan har jag hunnit med dethär :

1. Käka lunch

Så, jag kommer ju inte hinna med allt. Tyvärr tror jag the sims och träningen faller bort idag. Ska på kalas ikväll så då måste ju födelsedagskorten vara klara, mitt rum ser ut som *** och HIMYM kan jag ju ha på medans jag städar! ;)

Dagens



the lovely view from my lovely window on this lovely day



Andra bilder från idag.







Men nu ska jag gå och "städa"..

tjao y'all

Sitter hos Karo och ser på medans hon packar... Hon lämnar ju mig nu i två veckor framöver... Helt själv.. Men jag fick ju hyra hennes gymkort så det var ju lite plåster på såren! haha, nee.. Har shoppat lite idag, och igår..
Igår blev det en byxdress och idag hängslen och två hårspännen!
Hade fint!

new years eve

Jag antar att alla som tänkt sig se den redan sett den, men låt mig rekomendera den till de få som inte sett den ännu! New Years Eve var enligt mig en jätte härlig komedi! 8/10 points




yoga

Sitter och skriver lite, kreativ som jag är! Blir nog att klä på sig snart och sticka iväg på yoga! Har inte yogat pålänge så det ska bli riktigt roligt att börja igen!



jag älskar sopor

Igårkväll råkade jag slänga bort mina silverörhängen och ett cupcakeörhänge... Idag när jag kom på det fick jag alltså leta i soporna efter mina kära ägodelar.. Tur att jag hittade dem, för sådär går det när man är tankspridd!




lördag

Har jobbat idag (surprise, surprise) och ska bara ta det lugnt ikväll. Imorgon blir det yoga och bio! Nice!

Här kommer lite bilder från igår!



Skolarbete!






gODNATT

Säger väll godnatt jag nudå! Har nyss käkat fruktsallad och snart blir det lite kortspel. Sedan sängen och en bra bok, vilken vet jag inte, för jag försöker fortfarande hitta mig en..



weheartwebcam


ulrik

Dagens program har bestått av youtube, glee och wii! Nu väntar duschen och sedan middag! Imorgon blir det nog skola minsann!


home

Har varit hemma idag, sov till halv tre och resten av dagen har jag sett på PLL, blir dock inget friskare... Blir ännu en hemma dag imorgon.. Men ni ska ha det bäst iallafall!

Tumblr_lknnox0x6a1qamyeqo1_500_large_167691280_large

Pink-sick-text-tired-true-favim.com-264655_large



398155_243237322414279_100001840394858_616556_607647266_n_large

busy and sick

Får väl ursäkta för dålig bloggning på sistone. Har varit jätte förkyld och bara chillat de senaste dagarna, har därför inte haft så mycket att skriva om. Jag har iallafall gått runt på stan med Bella, sett pretty little liars, fixat middag idag, kollat skräck med Karo osv... Nu ska jag krypa till sängs med en stor glass portion och PLL! Have a nice night!


godmorgon

Bloggade inte igår, stannade hemma hela kvällen och såg bara på PLL. Sitter nu på datalektion och förhoppningsvis kommer min soffa idag! Får ju nog ändå inte hem den innan imorgon, men om den kommer idag kan jag flytta tv:n, skrivbordet och min fåtölj. Nu ska jag återgå till data..

1561 ny header

Nu drar jag mig till sängs, stiger upp 7 imorgon fastän jag börjar 10... Usch vad jag hatar att bo här!

Godnatt!

1560 shopping

Här kommer bild på "syndaköpen" jag inhandlade i fredags...









Bara jordgubben här dock, hade tornet från förut!

+ en kudde

1559 prinskorvsmacka

Mamma har ljusparty där nere, så igårnatt bakade jag och Karo blåbärscupcakes till det. Alla är redan slut, så det är ju bra, men dock har ju en av gästernas barn käkat nästan hälften... Bra någon gillar dem iallafall!
Karo for nyss hem och jag tänkte ta mig ett zumba-pass, chilla lite och sedan fixa middag till familjen.



Hehe, dagens mys frukost...

1558

Sitter hos mommo nu, med utekläderna på. Ska ut i snön igen om en liten stund, måste bara värma mig lite. Skulle gärna börja sticka hemåt, Karo kmr till mig ikväll så. Då blir det väl tv-serier och chill som det brukar!



Bild från förra året vid mommos.


1557

Fanasså, jag är shopping beroende... Blev endel inköpt idag också.. Det har inte gått en dag på den här veckan utan ett inköp.. FuckFuckFuck... Snart bor jag på gatan, inte en lägenhet i stan.

1556 -Echo

Sitter ännu på lektion och snön bara vräker ner.

Echo - Jason Walker


1555

Sitter på "Konsumentskydd inom kundbetjäning" för tillfället. Har huvudvärk och är hungrig. Har varit på riktigt skit humör hela dagen. Längtar tills jag kommer hem så jag får ta en dusch och sedan baka. Tänkte baka några riktigt fina cupcakes!

Pig_i_bake_cupcakes_tshirts_and_gifts_sticker-p217309996646896445z85xz_400_large

41517627784303015_2ye8mj4z_c_large

Tumblr_lrbg0p9la21qzmfygo1_500_large

Tumblr_lph6d3m7oq1qa4w2fo1_500_large


1554

Hade nyss första fyra lektionerna i visuell marknadsföring, det var hittils det bästa ämnet! Jag orkade faktiskt lyssna fyra timmar i sträck! Men nu har vi data, och det gillas inte!


1553 zumba

Nu har jag zumbat i en timme, bara för att plåga mig själv tog jag det jobbigaste rutinerna. Det skulle jag inte gjort, kan ju knappt stå på bena nu. Men det kommer kännas så bra imorgon så det är det värt! Blir väl natten nu snart skulle jag tro, lite läsning först bara! Godnatt!

BTW. Det blev en beställning från jysk! Soffan kommer nästa vecka, can't wait!


1552 linkin park

Skolan sög som vanligt, tur att man har trevligt sällskap iaf! Nu ska jag zumba och sedan ta en dusch. Blir chill hemma ikväll, måste kanske passa Moa&Rasmus också om jag har otur.

Bra att det finns underbar musik! Linkin Park - Iridescent


1551

Data är verkligen inget roligt ämne, nej fyfan. Och att veta att ett prov i dethär jävla ämnet är oskrivet gör det ju inte så mycket bättre. Bara 25 minuter kvar nudå... yay

390721_286855828014560_168095249890619_948856_1541434799_n_large

312970_292075317492611_168095249890619_963788_1354133096_n_large

1551695_700b_large



SOFFA

Igårkväll hittade vi en soffa från jysk, idag efter skolan ska jag åka och titta på den. Förhoppningsvis får man hem den imorgon bara den är bra! yay
Nu måste jag nog återgå till "arbetskapacitet"! adjöö

ugly betty

Shoppade lite väl mycket onödigt i stan idag, mest från gina! Fick inga bra bilder på mina finfina inköp så jag tar bilder direkt från deras hemsidor!

Dessa super mysiga sockor! + ett par till som kom med!




Pyjamas byxor + vitt linne



Benvärmare



+ 3 par trosor och ett par örhängen

Från H&M blev det!


En välbehövlig necessär! + En svart topp

När jag kom hem var det lite tv-serier som gällde, nu har jag sett ut DH och kan fullhjärtat se på UGLY BETTY!
Men nu natten!

skolstart

Nu har vi börjat påriktigt. Sitter på "planering av det egna arbetet" och chillar. Blir lite shopping efter skolan och så hemma till klockan 5! Blir nog bra dethär!



gammal bild, men pretty much jag idag!


elsas värld

Ska krypa till sängs NU! Mår inte så bra och för att jag ska vara på topp imorgon är det nog bäst jag lägger mig tidigt! Godnatt!



Kanske bara läsa liiiite först? ;)

godmorgon

Steg upp 1 och gick iväg till Karos, det var himla kallt och nu sitter vi här och klipper kuponger.. Hehe.

garderoben

Inatt är det sista natten på jullovet. Har därför gjort en deal med lillsyrran om att inte sova alls. Då passar ju denna kalla januari natt jätte bra till lite garderobs städ och musik! Blir också battery i massor och kanske några desperate housewives avsnitt som belöning om jag är duktig med garderoben!

Dagens!



På jobb.



Myskoftan från Lindex, t-shirt från Gina, treggings från Loppis!





Halsband från Glitter




cry wolf

Nu pyste Becca hemåt och här sitter jag helt själv. Okej helt själv är väl att överdriva en aning. Rasmus springer av och an på övranvåningen, Ida sitter i rummet brevid och mamma härjar med Moa! Precis som det ska vara med andra ord!

Jag och Becca såg på Cry Wolf, en skräckfilm är väl att ta i, för man blev varken rädd eller äcklad på ett eller annat sätt. Men den var ändå bra!

När jag sökte på "cry wolf" kom denhär bilden upp! Jag tyckte det var ganska skojj!



Men i själva filmen är ju tyvärr inte Taylor med i!



7/10 poäng av mig.

jobb

Kom nyss hem från jobbet, har varit ganska jobbit idag. Har väldigt sjukt i nacken och i ryggen. Det är ju en himla tur att Becca (kanske Jessi också) kmr ikväll annars hade jag nog dött av tristess. Ha en trevlig kväll allesammans! Imorgon blir det mental förberedning tills skolstarten igen! ;)

 412668624_large

Zak från Ghost Adventures (blivit lite småkär i den "serien")

nätshopping

Sitter och spontant nätshoppar! Har hittat enhel del saker som kommer skickas hem till mig inom nästa vecka!


hell yeah

Har spelat sims3 hela dagen idag och nu roar jag mig med HIMYM.

guitar hero & sims3

Blir lite chill nu på morgonen, förhoppningsvis får man besök till kvällen men inget är ju garanterat! Har varit och handlat, spelat kort och nu sitter jag med syster och spelar! Ajö!



(weheartit)



(weheartit)

charlieissocoollike

Charlie har lugnat mig, nu tror jag inte längre att världen kommer gå under iår! Tackar!



(och nej, jag trodde inte världen skulle gå under innan jag så den här videon, bara så vi har det på klart)

tjenare

sitter hemma hos jessika nu, har chillat här hela dagen med hon och becca som sällskap. bloggar mera när ja kmr hem, när nuän det blir! :)

gounatt

En chillan-dag har verkligen varit på sin plats! Ska avsluta den med en film och sedan en dejt med sängen.

Imorgon ska jag inte sova till halv 1! Senast 11 ska jag upp!



Morgondages program!

Godnatt nu då!

oo så fint

Har lagt upp mina lack hyllor, som jag har målat på hela hösten, idag!
Blev riktigt nöjd!







Dock tror jag inte att det kommer hållas så här fint länge. Får se!

chill

Idag blir det bara mys hemma! Har laddat upp med data-spel och sodastream energy! Kommer bli en awesome day with all the lonelyness!

Mys-Outfiten



Dagens underhållning


dagen i kort

Dagen startade med lunch klockan 11 och 1 & 1/2 timme senare traskade jag iväg till Emmas! Där blev det spel, snack och lite småttogott! Kom hem vid 4 käkade middag, såg några avsnitt DH och körde till Jessika! Där blev det ännu mera snack och en kort utgång!

Lite finfina bilder från idag!

Påväg till Emmas.



"mellanmål"



Spel på G









Eftersom Jessika vägrade vara med på bild idag, fick det bli Pelle istället!



Tiggde ett cupcake plåser åt mig av Jessika!



Nu ska jag avsluta dagen med ett DH-avsnitt och lite städning! Imorgon blir det chill på högsta nivå, hoppas jag!

new calendar 2012

Nu har jag bytt ut min kalender!

Gamla



Nya



Så hela januari månad kommer Zayn så vackert pryda min vägg!


Glad U Came


i bet you look good on the dancefloor

Lite bilder från idag!



Fixade naglarna!



Boken jag läser!


2012

Hade det riktigt trevligt igår!
Har inlett det nya året med lite morgonträning (kl. var halv tre när jag vaknade) och snart är det lunch!
Ha en riktigt bra dag!



RSS 2.0